Høstferie!

Endelig er det høstferie! Sove lenge, slappe av, tilbringe tid med venner, kjærester (ikke det at jeg har en..) og familie. Jeg hadde en fantastisk start på høsferien! Var i byen med noen venner, vi spiste pizza på Dolly Dimples og shoppet. Kjempe koselig! :) Jeg kjøpte meg en deilig college genser fra bikbok, for 49,- og en fin topp for 49,-. Fant ikke egentlig mye mer, eller var rett og slett for sliten, men tar sikkert en tur på shopping med mamma denne uken. 

Etter at vi var ferdige med shoppingen gikk vi til Dolly Dimples og spiste pizza og lo. Deilig å bare sitte der slappe av og ha det morro. Når jeg kom hjem fra byen dro jeg hjem til Aqsa, der drev jeg, Aqsa og Gyda og lagde kaker til imorgen. Oja, dere vet kanskje ikke at Aqsa har bursdag denne helgen. I så fall så har hun det, hun fyller endelig 16 på søndag, og feiringen pågår imorgen! Jeg skal prøve å komme med et outfit bilde imorgen.

Tror ikke jeg kommer til å ha så mye å gjøre denne ferien. Det blir mest spising, shopping, venner og familie. Men deilig å ikke ha noe skolearbeid, eller vent. Jeg har en spansk prøve å pugge til, men jeg kommer til å greie det. :)

 

Nå sitter jeg i sengen, klar til og legge meg. 0 sminke + oversized genser = deilig følelse!♥

  • Hva skal dere i høstferien? Reiseplaner? Eller hjemmeværende?

 

-dorsa♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits