Tube tuesday

Hallo
Tenkte jeg kunne dele mine favoritt youtubere med dere. Det er iløpet av dette siste året at jeg har brukt youtube mye, så derfor har jeg funnet mange kule youtube kanaler! Er ikke sikkert dere liker dem, men jeg gjør det i alle fall! :)

 

1. Denne kjekkasen heter Jack Harries og er fra England, han har en tvillingbror som heter Finn Harries. Han lager random og morsomme videoer. Du finner han HER! :) (Hvis du klikker på bildet finner du nettsiden til tvillingbroren Finn.)

 

2. Denne fyren heter Caspar Lee og er fra Sør Afrika! Han er også veldig random og morsom! Syns jeg da :) Kan nevne at han kjenner alle favoritt youtuberne mine via youtube, haha! Du finner han HER.

 

3. Denne fyren heter Alfie og kanalen hans heter "Pointlessblogg", hahha! Men ja, han er også fra England og kjenner de over! :) Du kan besøke han HER, han har også en annen kanal hvor han prøver å legge ut videoer annen hver dag! HER er den!

 

4. Dette er Zoe eller Zoella, hun er utrolig søt og har en utrolig god mote sans, hun er i tillegg flink med sminke! HER kan du besøke henne.

Lik og subscribe til bildene deres! :)

-dorsa♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits