7. mai 2013!!!!!!!!!!!!!

 

fhfaljlsdkjflfjpghhhskgjs!!!!! Jeg fangirla heeelt sinnsykt idag!!!!! Den 7. mai 2013 kommer ONE DIRECTION til NORGE!!!!!!! Hahhaha, beklager så mye hvis du ikke liker One Direction, men jeg elsker dem! :3 De har i tillegg sluppet ut en ny singel "Little things", blæææh begynte å gråte når jeg hørte på den O:)♥♥♥♥ 

 

 

-dorsa♥♥

 

Gleder du deg til de kommer?

Likte du sangen?

Belive by Justin Bieber

Hallo :)

Har nettopp sittet og hørt på albumet til Justin Bieber, Belive. Jeg er ikke en såkalt "beliber", men jeg har ikke noe imot fyren. Han er en kjekk kar og er flink som musiker! Jeg kan si at jeg elsket det nye albumet. Syntes sangene var fine og fengende. 

 

Favorittene mine må være "Be alright", "All around the world" og "As long as you love me".

 

 

Q. Hva syns du om Justin Bieber og det nye albumet?

Q. Hvis nei, hvorfor? Hvis ja, hvorfor?

 

-dorsa♥

Zayn dancing :D

Heyo, nå sitter vi på skolen. Vi skal vel egentlig jobbe med en presentasjon, men som alltid orker vi ikke det nå xD Dorsa sitter nede i sitt klasserom og kjeder livet av seg siden hun ikke har meg (aqsa) ved sin side. LOL

Men ja, igår kom jeg over en video av Zayn Malik danse med noen venner, også skulle jeg vise den til Gyda. Her er den slik at dere også kan se den, hvis du ikke har sett den enda og er en Directioner :D 

 

Hei Silje :D 

- Aqsa & Gyda ♥

Demi Lovato

Demi Lovato er en 19 år gammel amerikansk sanger, låtskriver, skuespiller og danser. Hun er en fantastisk artist som har gått gjennom  utrolig mye, men er fortsatt utrolig sterk!

I 2010 sjekket hun inn på rehab, på grunn av bulimi og selvskading. Hun kom ut av rehab som en helt ny og fantastisk version av Demi Lovato :) Hun er en ispiriasjon til mange unge jenter som også sliter med spiseforstyrrelser og selvskading.

Hun har i tillegg en utrolig god smak i mote, det er en av grunnene til at jeg valgte å skrive om henne. (Hvis dere ikke har skjønt det er jeg veldig glad i mote) Jeg mener hun har forandret seg ganske mye fra da hun var en disney stjerne, til nå. Da mener jeg både fysisk og som en person. På grunn av bulimien hennes ble hun ganske tynn, men når hun kom ut av rehab var hun blitt litt større. Jeg mener at hun er mye penere nå enn før :)

Dette er før hun dro på rehab. (tror jeg da)

Og dette er henne etter rehab.

 

Demi fikk disse tatoveringene etter rehab, for å minne seg selv på tiden sin på rehab og at hun skulle ha noe for å minne henne på å holde seg sterk!

Her kommer noen bilder av Demi, hvor jeg syns her har kledd seg fint! :)

Demi Lovato Clothes

Demi Lovato Clothes

Demi Lovato Shoes

Demi Lovato Hats

Demi Lovato Shoes

 

I år slapp hun ut en utrolig fin sang som jeg elsker! Aqsa la den ut for noen dager siden men jeg gjør det på nytt :3

 

+hva syns du om Demi?

+likte du sangen?

+hva syns du om hennes stil?

-dorsa

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 16 fra Oslo. Vi blogger om hverdagen vår og ting vi liker. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Shopping Skole Tegning Video

Arkiv

Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits