One Direction i mai

Hallo

Idag kl. 9:00 ble salget på One Direction billetter startet. Det var så mange som skulle ha billetter, så det var en lang kø. Både jeg, faren min og stefaren til Gyda, var i køen. Faren min fikk tak i billetter før meg, så jeg hoppet ut av køen. Han hadde fått billetter på rad 16, men så ble det noe surr med betalingen så han måtte inn i køen igjen. Da fikk vi billetter på rad 19. Stefaren til Gyda kjøpte også billetter, men vi skal se hvilken av billettene som er best, og selger de som ikke er like bra! :)

 Men jeg kan virkelig ikke tro det! Jeg skal se One Direction LIVE!!!! Jeg døøør! Dette har vært en fantastisk dag, i tillegg har One Directions nye musikkvideo "Little things", premiere idag. Så jeg gleder meg til det og. :)
 

 

Beklager for lite blogging i det siste. Alle tre har vært utrolig opptatte med skole, lekser og masse dritt. Skal prøve å bli flinkere. Jeg har fått meg snapchat, så hvis noen vil snappe med meg så er det bare å legge meg til. ♥ Legg til: dorsa96


-dorsa♥

Har du fått billetter til One Direction konserten? 

New York City, Train Station

- Aqsa... 

Høstferie!

Endelig er det høstferie! Sove lenge, slappe av, tilbringe tid med venner, kjærester (ikke det at jeg har en..) og familie. Jeg hadde en fantastisk start på høsferien! Var i byen med noen venner, vi spiste pizza på Dolly Dimples og shoppet. Kjempe koselig! :) Jeg kjøpte meg en deilig college genser fra bikbok, for 49,- og en fin topp for 49,-. Fant ikke egentlig mye mer, eller var rett og slett for sliten, men tar sikkert en tur på shopping med mamma denne uken. 

Etter at vi var ferdige med shoppingen gikk vi til Dolly Dimples og spiste pizza og lo. Deilig å bare sitte der slappe av og ha det morro. Når jeg kom hjem fra byen dro jeg hjem til Aqsa, der drev jeg, Aqsa og Gyda og lagde kaker til imorgen. Oja, dere vet kanskje ikke at Aqsa har bursdag denne helgen. I så fall så har hun det, hun fyller endelig 16 på søndag, og feiringen pågår imorgen! Jeg skal prøve å komme med et outfit bilde imorgen.

Tror ikke jeg kommer til å ha så mye å gjøre denne ferien. Det blir mest spising, shopping, venner og familie. Men deilig å ikke ha noe skolearbeid, eller vent. Jeg har en spansk prøve å pugge til, men jeg kommer til å greie det. :)

 

Nå sitter jeg i sengen, klar til og legge meg. 0 sminke + oversized genser = deilig følelse!♥

  • Hva skal dere i høstferien? Reiseplaner? Eller hjemmeværende?

 

-dorsa♥

12.09.2012

Heihei

Nå sitter jeg og noen gale venninner og gjør "lekser". Vi leser engelsk leksen vår høyt til hverandre, men det tar veldig lang tid, siden vi ikke kan slutte å le.. hahhahahhah.Fantastske mennesker! 

-dorsa♥

ps. beklager for korte innlegg!

Hva gjør du idag?

Hva får deg og vennenne dine til å le?

Skole, skole og skole

Hallo

Nå er helgen over og vi må tilbake på skolen... Det er jo bare gøy det! Hehe, egentlig ikke. Idag besto dagen min av naturfag, engelsk og visuelle kunstfag. I Naturfagen var vi nødt til å gå rundt Østensjøvannet og gjøre oppgaver. Kjempe kaldt!

 

Nå skal jeg starte på matteleksene mine til imorgen, så vi snakkes! :)

 

-dorsa

 

Hva besto dagen din av?

Har du noen lekser å gjøre?


Utslitt

Heihei!

Nå sitter jeg i sengen klar til å legge meg. Jeg trenger virkelig en god natts søvn, jeg er helt utslitt av å våkne kl. 6 og legge meg kl. 00... Jeg starter for det meste kl. 8.20, jeg trenger ca. 1 time på reisen, og ca. 1 time til å fikse meg, spise frokost, lage lunsj og forsikre meg at jeg har alt jeg trenger. Skoledagene er selfølgelig lange, slutter 15.30 hver dag, unntatt onsdager hvor jeg slutter 14.45 og fredager hvor jeg slutter 13.50. Etter skolen rekker jeg bare å spise middag, gjøre lekser, dusje, surfe litt på mac´en og deretter sove...

Jeg må virkelig få meg bedre rutiner! Må legge meg tidligere og lage lunsjen min dagen før, for å få nok søvn. Har også tenkt til å søke jobb, men må finne et sted de vil ansette 16 åringer og jeg må i tillegg jobbe med å skrive søknader.

 

 

Her er en av favorittsangene mine for øyeblikket, "We Are Never Ever Getting Back Together" av Taylior Swift.♥ Dette er også en sang jeg liker å sove til. :)

 

Sov godt alle gode mennesker♥

-dorsa♥

 

Hva er dine morgensrutiner?

Kjenner du til et sted de ansetter 16 åringer?

Hva er din favorittsang for øyeblikket?

Sigrid Schjetne

Ikveld tenner jeg et lys for Sigrid Schjetne, en ung jente som enda ikke hadde fått levd det livet hun fortjente. Mine varme tanker går til hennes familie og venner! Jeg kan ikke sette meg selv i deres situasjon og håper dere finner lys i denne mørke stunden.

 

Hvil i fred Sigrid!

 

-dorsa
 

En siste reise

Heyo, Gyda her!

Da er jeg i London, siste reise før skolestart :))
Jeg har ikke gjort så mye i dag da x3 Selv om jeg er her, men jeg er her så ofte og jeg har ikke akkurat lov å dra til byen alene for å shoppe. Istedet er jeg hjemme og leker med lillebrødrene mine som bor her. De kan virkelig gå meg på nervene x)

Ikke så mye mer spennende som skjer. Jeg legger heller ut et mer spennende innlegg i morra ;P bare kjeder meg veeeldig mye..


- Rock on! <3

Home sweet home!

Hallo, Dorsa her!

Nå er jeg hjemme i Norge igjen. Etter to korte, men fantastisk uker på Kreta er jeg hjemme igjen! Jeg var tilbake på norsk jord på søndag, men har ikke fått blogget før nå siden jeg har drevet å pakket ut og prøvd å komme meg til gamle rutiner. Er glad for å være hjemme igjen, men savner selvsagt sol, strand og varme.

Oppholdet mitt var fantastisk. Hotellet var kjempe fint, er ganske fornøyd med valget. Men det dumme var at de hadde utrolig dårlig internett, men det var litt deilig og være uten facebok for en stund.

 

the summer i'd never forget

 

Jeg har fått tatt en del bilder, men har ikke fått lastet dem opp enda, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det senere i uka. :) Jeg har fått en fin brunfarge dere må se, mest på kroppen, er fortsatt litt blek i annsiktet... Jeg skal også lage et innlegg hvor jeg forteller om alt som skjedde og jeg opplevde der!

 

Best Feeling In The World Comes When U Realize

 

-dorsa♥

Dipdye :3

Heyoo, Gyda her!

I dag har jeg vært på kino med Dorsa og sett den nye spidermanfilmen! Den var utrolig bra! Og hvis du ikke har sett den, så må du komme deg til kinoen og se den med en gang!! :D jeg har også kjøpt hårfarge, og tatt dipdye :)) har gjort det før med lilla og oransje, skulle ta den samme fargen som før, men de hadde den ikke.. Så måtte kjøpe en som var mer rød. Elsker den! Her er bilde ^^


Så, det var en kjapp oppdatering, legger ut et innlegg i morgen også før jeg reiser til London :))

- Rock on! <3

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 16 fra Oslo. Vi blogger om hverdagen vår og ting vi liker. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Shopping Skole Tegning Video

Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits