Kake for pappa

Hei hei... Ja, Dorsa har visst gitt dere nyheten om at jeg fikk en 6 på eksamen igår xD super glad, og jeg må si ar eg blir ekstremt glad når andre lærere kommer bort til meg for å gratulere meg og si at de er stolte ^^ Ellers igår så hadde pappa bursdag <3 Han ble hele 62 år. Så da måtte han jo få en kake også... Ble en bløtkake denne gangen. Men nu skal jeg ... Ikke gjøre noe, fordi jeg er ferdig med ALT :-D

-Aqsa

Working Hard xD

Hellu Hellu Hellu

Tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg siden jeg nå har slått på pcen. Som Gyda tidligere har nevnt så har vi fri fra skolen frem til Onsdag neste uke. Idag og imorgen har vi digitale hjemmedager og jeg har ikke gjort en shit! Har brukt hele dagen på ingen ting, vært på rema 1000, også lagd middag ^^ Måtte på rema to ganger siden jeg har utrolig dårlig hukommelse, kjøper ting jeg egentlig ikke trenger (jordbær & topp) og glemmer det jeg gikk på butikken for (hvitløks baguetter ). Også lagde jeg lasagne for første gang og jeg må nok si at den var vellykket. 

Yum... 

Jeg skal egentlig poste innlegg hvor jeg deler oppskrifter med dere, men jeg har ikke fått tid til å lage noen innlegg enda. Jeg håper at jeg snart kommer til å få tid til det :D Nå må jeg jobbe videre, skal skrive oppgave om en arkitekt jeg ikke visste at eksisterte engang xD Også må jeg fikse en musikkoppgave som skal leveres imorgen før klokken 16:00. Vel har en del å gjøre så jeg burde nok komme igang med arbeidet. 

- Aqsa ♥

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 15, snart 16! Vi blogger om det vi føler for å blogge om. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Tegning Video

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits