pictures

Hey! Her kommer det noen bilder av oreokaken jeg lagde igår + noen bilder jeg tok nå istad xD

Den be veldig tynn, men den var god da! :) (just so you know, jeg brukte Møllerens oreokakemiks)

Og her er de andre bildene.

Bilde over er ikke redigert! :D

 

-dorsa♥

The hunger games

Hellu. Aqsa her ^^ tenkte jeg skulle slenge inn et innlegg før jeg sovner. Tror nok ikke jeg sovner før om noen timer xD vel saken er den at jeg er litt sur, siden jeg nå lå i sengen og leste "opp i flammer" som er bok nummer 2 i "the hunger games" serien. Og nå er jeg ferdig med boken og jeg skjønner ikke en dritt av det som har skjedd, og hvorfor det skjedde xD. Eller jeg har jo fått med meg historien osv, men ... Ja.
Idag har Gyda og jeg hvert på kino og sett filmen. ( the hunger games). Dorsa ditched oss for å kjøpe seg to sminkebørster så vi tenkte hvorfor ikke ha det ekstra gøy xD Filmen var rå, men jeg syntes at den ikke levde opp til forventningene mine :-(

Oppdatering

Hallo! Jeg tenkte å komme med en liten oppdatering :)

Jeg har nå langhelg, som sikkert dere også har, siden på tirsdag er det arbeidernes dag. Istedenfor å ha 4 dager fri har jeg 6 dager fri. Det er fordi på torsdag og fredag hadde jeg noe som heter digitalehjemmedager. Vi fikk en oppgave i musikk og en oppgave i kunst og håndverk.

Igår kveld var på et Mary Kay hudpleiekurs, sammen med storesøsteren min, moren min og noen av venninnene hennes. Det var utolig gøy og koselig. Så jeg kan anbefale dere om å være med på et lignende kurs! (men det er bare for 16+)

 

Idag var jeg en tur på ski senter, jeg hadde ikke så mye penger, så jeg kjøpte bare to sminkebørster fra GinaTricot.

Pudderbørste; kr 39,-

Øyeskyggepensel; kr 29,-

 

Fra Mary Kay kjøpte jeg dette:

Aner ikke hva det ble tilsammen. Uansett de hvite eskene er sånn ansiktrens set eller noe og den lille boksen er en concealer.

 

Nå skal jeg lage Oreo kake, så jeg kommer med noen bilder etterpå! :)


-dorsa 

Adele - Turning Tables (live)

Jeg elsker stemmen hennes og personligheten hennes. Det at hun står for det hun sier og ikke blir påvirket av andre er noe jeg ser opp til <3 Elsker alle sangene hennes, spessielt denne! 

- Aqsa♥

Heart It

                                                              

-Aqsa♥

Working Hard xD

Hellu Hellu Hellu

Tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg siden jeg nå har slått på pcen. Som Gyda tidligere har nevnt så har vi fri fra skolen frem til Onsdag neste uke. Idag og imorgen har vi digitale hjemmedager og jeg har ikke gjort en shit! Har brukt hele dagen på ingen ting, vært på rema 1000, også lagd middag ^^ Måtte på rema to ganger siden jeg har utrolig dårlig hukommelse, kjøper ting jeg egentlig ikke trenger (jordbær & topp) og glemmer det jeg gikk på butikken for (hvitløks baguetter ). Også lagde jeg lasagne for første gang og jeg må nok si at den var vellykket. 

Yum... 

Jeg skal egentlig poste innlegg hvor jeg deler oppskrifter med dere, men jeg har ikke fått tid til å lage noen innlegg enda. Jeg håper at jeg snart kommer til å få tid til det :D Nå må jeg jobbe videre, skal skrive oppgave om en arkitekt jeg ikke visste at eksisterte engang xD Også må jeg fikse en musikkoppgave som skal leveres imorgen før klokken 16:00. Vel har en del å gjøre så jeg burde nok komme igang med arbeidet. 

- Aqsa ♥

Just some random pics ;))

Ello! 

Ja, så nå jobber jeg egentlig med noen skoleoppgaver som skal være ferdige til i morra, men jeg har god tid, og jeg trenger en pause! ;P 

Vi har hatt fri i dag og vi har fri i morra, mandag og tirsdag! Wohoo! (Lærerne er på seminar) så vi har seks dager fri! Med helgen da :P 

Men tenkte jeg kunne legge ut noen bilder som jeg har hatt på iPaden som er litt morsomme. Noen av de er litt vanskelig å forstå hvis du ikke vet hvem noe om de fra før, men det går bra! :P

Hope you enjoy! ;*

So what u think?? Har mange fler, så vil dere at jeg skal legge ut fler?

- Rock on! ♥ 

Cupcakes

-Aqsa

Are you feeling down?

If so? Da anbefaler jeg dere å se på disse fem gutta, fra Australia! De er hysteriske! GO WATCH NOW! Og vær så snill lik og subscribe på videoene deres!

 

 

+hva syntes dere?

+fikk de dere til å le?

-dorsa 

Demi Lovato

Demi Lovato er en 19 år gammel amerikansk sanger, låtskriver, skuespiller og danser. Hun er en fantastisk artist som har gått gjennom  utrolig mye, men er fortsatt utrolig sterk!

I 2010 sjekket hun inn på rehab, på grunn av bulimi og selvskading. Hun kom ut av rehab som en helt ny og fantastisk version av Demi Lovato :) Hun er en ispiriasjon til mange unge jenter som også sliter med spiseforstyrrelser og selvskading.

Hun har i tillegg en utrolig god smak i mote, det er en av grunnene til at jeg valgte å skrive om henne. (Hvis dere ikke har skjønt det er jeg veldig glad i mote) Jeg mener hun har forandret seg ganske mye fra da hun var en disney stjerne, til nå. Da mener jeg både fysisk og som en person. På grunn av bulimien hennes ble hun ganske tynn, men når hun kom ut av rehab var hun blitt litt større. Jeg mener at hun er mye penere nå enn før :)

Dette er før hun dro på rehab. (tror jeg da)

Og dette er henne etter rehab.

 

Demi fikk disse tatoveringene etter rehab, for å minne seg selv på tiden sin på rehab og at hun skulle ha noe for å minne henne på å holde seg sterk!

Her kommer noen bilder av Demi, hvor jeg syns her har kledd seg fint! :)

Demi Lovato Clothes

Demi Lovato Clothes

Demi Lovato Shoes

Demi Lovato Hats

Demi Lovato Shoes

 

I år slapp hun ut en utrolig fin sang som jeg elsker! Aqsa la den ut for noen dager siden men jeg gjør det på nytt :3

 

+hva syns du om Demi?

+likte du sangen?

+hva syns du om hennes stil?

-dorsa

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 15, snart 16! Vi blogger om det vi føler for å blogge om. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Tegning Video

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits