Le France

Heyoo, Gyda her!

Ja, siden det ikke har vært så mye oppdateringer i det siste, kan jeg gjøre det ;)

Som dere sikkert vet, så er jeg i Frankrike i huset til besteforeldrene mine ^^ det er sykt varmt, så må ofte sitte i skyggen til litt senere på ettermiddagen da sola ikke er så varm. xP så her er noen bilder av det jeg har gjort så langt :D

Det var litt av det jeg hadde på mobilen av bilder. Håper dere syntes de var fine :3
Skal til både spania og portugal de neste fire ukene, så det kommer masse av bilder!

-Rock on! <3

N.Y.C

Hellu. Først vil jeg bare si at jeg har vært for lat når det gjelder bloggen, men dette skal fikses.

Akuratt nå sitter jeg i New Jersey, som bare er 5 min unna selve New York. Jeg kom hit igår (reiste med kusinen min) kveld, var syykt sliten etter 14 timers reise!! UFF! Glad det ikke er så lenge på hjemveien. 

Ellers i dag har vi vært ute en tur til en park som heter ¨Liberty Park¨. Det er ikke så langt unna Statue of liberty. Det var ganske fint der, og vi hadde utsikt over hele New York. Tokk mange bilder, men jeg har ikke fått tid til å laste dem opp enda! 

Etter det tok vi oss en tur til ett senter, og der kjøpte jeg sko. Syykt fine sko, og selve senteret er GIGA og utrolig fint! Også har jeg kjøpt meg en MacBook pro :D Jeg valgte å kjøpe en MacBook fordi jeg trengte en ny pc, og alle andre pcer koster like mye som en mac her i Usa så why not??

Nå skal jeg loke litt rundt på face og andre blogger osv, så skal jeg legge meg. Er sykt sliten fra igår og klokka her er halv ett nå! 

 Slenger bare inn et gammelt bilde jeg fant i Arkivet her på blogg.no

Natta ♥

- Aqsa 

Vacation!

Heyoo, Gyda her!

Da er det klart for reising i morra, vel nesten xP må stå opp sykt tidlig fordi vi må være på flyplassen klokka sju, off...
Men det blir gøy, og gleder meg kjempe masse!! ^^

Har jeg fortalt hvor jeg skal?? O.o kanskje ikke. Men hvis jeg ikke har, så skal jeg til frankrike i en uke :D fra der skal jeg rett til spania, i cirka 10 dager. Når jeg kommer hjem igjen er jeg der bare i 2 dager før jeg skal til portugal xP haha, men forhåpentlig vis har jeg nett dit jeg skal, så jeg skal prøve sp godt jeg kan å blogge ;))

Snakkes! :*

-Rock on! <3

Sommerplaner

Hallo! Som jeg nevnte i innlegget igår, så reiser ikke jeg før slutten av juli. 

Her er mine planer:

? designe klær, evt. redesign og fikse/justere plagg (jeg har f.eks. et par topper som har hull og noen er litt for store) 

? trene, dette er hverfall noe jeg skal gjøre! Kondisjonen min ligger helt på bonn + jeg har lyst på en litt strammere mage :) Tenkte jeg kunne starte med litt jogging, sykling, zumba og yoga!

? lage mat, jeg syns det er gøy å lage mat og kaker osv, så why the hell not!

? shoppe litt, trenger flere sommer plagg

? lese flere bøker (lite sannsynlig, men vi får se hvor mye jeg kjeder meg!)

? (kanskje) jobbe med matte og spansk ferdighetene mine, det er to av fagene jeg må bli flinkere i

? noe jeg faktisk tenkte på nå, kanskje jeg kan skrive et par stiler på norsk og engelsk. Hvertfall på engelsk, siden jeg har tenkt å ta andre året mitt på videregående i USA

? jeg har også tenkt på å dra på vg-lista på stortinget, hvis jeg finner noen å gå med da, hahah, siden alle vennene mine har reist!

 

Så, dette var planene mine for sommeren! Skal poste et innlegg med noen bilder fra ballet imorgen. ♥

 

Her er noen random bilder fra weheartit ♥

Q. hva er deres planer for sommeren?

-dorsa♥

Min dag :)

Heyoo, Gyda her!

I går var jeg først inne hos Dorsa. Og vi bare satt å så på tv, ikke så veldig spennende, men det var hyggelig :3 litt senere dro jeg på kino med mamma og broren min og så på 21 jump street. Som var utrolig morsom! Haha xP
Før vi dro, gikk vi og spiste, og det var sykt godt! ^^

Det var vel alt :P vi snakkes!

-Rock on! <3

Unnskyld, unnskyld og unnskyld!

Jeg beklager så mye for lite blogging! Har ingen god unnskyldning enn at jeg er utrolig lat!
Nå er det sommerferie og jeg har egentlig ikke noe å gjøre. Aqsa reiser imorgen, Gyda reiser på tirsdag og jeg reiser ikke før slutten av juli, desverre! Så det er ikke sikkert at Gyda og Aqsa får blogget så mye, men jeg skal prøve å blogge hver dag!
Jeg er ganske sliten nå, så imorgen kan jeg fortelle hva planene mine er for i sommer + jeg kan poste ball bildene jeg hadde lovet. Jeg kan også fortelle om gavene jeg fikk på bursdagen min (som jeg feiret igår). :) Har egentlig ikke bursdag før 23. juli, men alle reiser så jeg feriet det på forhånd. :D

Nå skal jeg faktisk legge meg. Jeg var oppe til sent igår for å rydde, og våknet ganske tidlig idag. Så er ganske sliten!

God natt!

(Random bilde)


-dorsa

Det som har skjedd ;)

Heyoo, Gyda her!

Sorry for at jeg ikke har blogget pp en stund! Men det har vært så mye å gjøre i det siste, og nettet mitt har streika helt de siste dagene -.-
Men for å ta igjen, her er noen bilder jeg har tatt med mobilen i det siste ;))

Her er de! Så da er det tid for sommerferie! Gleder meg til å reise bort på tirsdag! ^^

Ha en kjempe fin sommer alle sammen!
-Rock on! <3

Flo Rida - Whistle

Hallo! Dette er offisielt min sommer låt! 

 

Den er utrolig fengende! :D

Forresten, jeg ville bleklage for ingen blogging denne helga! Vi hadde ball og vi var i komitéen, så vi hadde mye å gjøre. Jeg kan komme med noen bilder imorgen eller noe. :)

 

Q. Hva er din sommer låt?

Q. Hva syntes du om denne sangen?

-dorsa♥

My day

Hallo!
Idag var vi på Young Wood festivalen på frognerbadet. Det var masse kaos i matbodene osv. Men konserten var utrolig fin.

Høydepunktet var jo LidoLido selvfølgelig! :) Han har en fantastisk stemme! Og han er utrolig søt!

Q. Hva syns dere om LidoLido?
Q. Var dere også på denne festivalen?
Q. Vil du dele din opplevelse med oss? :)


-dorsa♥

Rock'n roll!

Heyoo, Gyda her!

Jeg kan ikke legge ut mange sanger men ikke legge ut litt rock ;) Så her er da et av mine favoritt band, Foo Fighters, med "Learn to fly". Digger vokalisten Dave Grohl! Og elsker musikkvideoen til denne sangen :3

Enjoy!

 

 

- Rock on! ♥

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 15, snart 16! Vi blogger om det vi føler for å blogge om. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Tegning Video

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits