22.11.2012

 Hei!

Nå er det lenge siden noen har blogget her... Nå er det på tide!

SÅÅ... Det skjer ikke så veldig mye spennende nå, men på skolen er det det vettu! Har bokmål/nynorsk tentamen i morgen, og engelsk på mandag, matte på tirsdag og kunstfag på torsdag (bare male en hel dag, digg :D). Jeg har shoppa mye og i det siste, mamma begynner å bli litt irritert, haha xD men jeg kan senere ta bilder av det og legge det ut, se om noen av dere vil kjøpe det selv ;P 

Jeg har også blitt avhengig av en gammel amerikansk comi-serie! Det går ut på at noen kjente skuespillere skal improvisere forskjellige scener, og de får ikke vite om noe på forhånd, og forslagene kommer fra publikum. De som er med fast er Drew Carey, Ryan Stiles og Colin Mochrie. Det er syykt morsomt, og jeg anbefaler det på det sterkeste å hvertfall ta en titt! ;P Videon jeg har lagt til er en med Ryan Stiles beste øyeblikk på showet. Enjoy!

 

 

 

Jeg blogger i morgen! Jeg skal prøve :)

- Rock on! Gyda ♥

It`s FRIDAY :D ... oh, wait...

- Aqsa

Ønsker

Fikk lyst til å lage et moodboard med hva jeg ønsker meg til jul, ønsker meg også andre ting som ikke kunne være med på bildet, haha.

 

-dorsa♥

Taylor Swift <3

Heyo!

Da har jeg fått tak i den nye Taylor Swift CD-en! :D har nettopp hørt på hele, og jeg elsker den! ♥

Her er en jeg har hatt på hjernen en stund xD Hope u like it as much as I do! :D

 

 

 

Nos vemos! Adiós my sweethearts :*

- Rock on! Gyda ♥

Little things

Her er den nye musikkvideoen til One Direction :) 

Enjoy!

 

-dorsa♥

One Direction i mai

Hallo

Idag kl. 9:00 ble salget på One Direction billetter startet. Det var så mange som skulle ha billetter, så det var en lang kø. Både jeg, faren min og stefaren til Gyda, var i køen. Faren min fikk tak i billetter før meg, så jeg hoppet ut av køen. Han hadde fått billetter på rad 16, men så ble det noe surr med betalingen så han måtte inn i køen igjen. Da fikk vi billetter på rad 19. Stefaren til Gyda kjøpte også billetter, men vi skal se hvilken av billettene som er best, og selger de som ikke er like bra! :)

 Men jeg kan virkelig ikke tro det! Jeg skal se One Direction LIVE!!!! Jeg døøør! Dette har vært en fantastisk dag, i tillegg har One Directions nye musikkvideo "Little things", premiere idag. Så jeg gleder meg til det og. :)
 

 

Beklager for lite blogging i det siste. Alle tre har vært utrolig opptatte med skole, lekser og masse dritt. Skal prøve å bli flinkere. Jeg har fått meg snapchat, så hvis noen vil snappe med meg så er det bare å legge meg til. ♥ Legg til: dorsa96


-dorsa♥

Har du fått billetter til One Direction konserten? 

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 16 fra Oslo. Vi blogger om hverdagen vår og ting vi liker. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Jul Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Shopping Skole Tegning Video

Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits