New In - Nailpolish

To nye neglelakker til min samling <3 

Siden jeg hadde bursdag fikk jeg et gavekort fra Nelly (siden jeg er medlem). Det var en sum på 75 kroner, siden det var (er?) FashionWeek et eller annet sted var det gratis frakt. YAAY! Ble utrolig glad, for da fikk jeg bestillt noe uten å betale noe ekstra. Jeg elsker begge!

- Aqsa...

Back home from school :D

Hej hej... 

Da er jeg tilbake fra skolen, siden jeg ikke har språk slutter jeg 11:40 på tirsdager :D Syykt deilig med tanken på at jeg starter 09.05. Så på hjemveien kjøpte jeg meg noe godt ^^ Mmmm...  yum. Nå skal jeg slappe av i en liten stund før jeg begynner med leksene. 

Ny ring ♥ Love it! 

Melkehjerter og ritz ♥

Når slutter du??

-Aqsa

Loppemarked og middag!

Hallo hallo!

Idag har vi vært på loppemarked på Østensjø skole. (det er også imorgen, så det er bare å stikke innom! Det er åpent fra kl. 12-16.00!) Jeg kjøpte meg 4 bøker faktisk, overraskende siden jeg aldri har vært noe flink med å lese! Også kjøpte jeg en bluse :)

 

 

 

 


 

 

Jeg likte den med en gang jeg så den! Jeg liker litt gamledagse/vintage klær. :) 


Etter loppemarkedet dro vi hjem til Aqsa og lagde middag. Burger og salat, nam!

 

(Glemte å ta bilde av selve burgeren da, haha.)

 

-dorsa♥

Oja, jeg har en blogg xD

Hei, ja jeg hadde jo helt glemt at jeg hadde en blogg (eller ikke). Jeg har egentlig ikke fått tid til å blogge noe spessielt de siste dagene. Vært for opptatt med skolen og bare ikke orket noe når jeg kom hjem. Har ofte vært sånn at jeg har lagt meg klokken 9! Hahaha.Nå sitter jeg på skolen og  alle andre er ute. Vi har egentlig friminutt, men jeg orker ikke å gå ut for bare 10 minutter, så jeg holder meg inne. Vi jobber med et portrettintervju, hvor vi skal intervjue personen som sitter vedsiden av oss. Går greit så langt, bare det at jeg ikke orker og at skolepcen ikke funker hjemme -.-

Jeg har en del innlegg jeg kommer til å publisere iløpet av de neste ukene, men først må jeg bare få dem på plass. Tror jeg bruker helgen min til å skrive og fikse de innleggene, slik at jeg har noe jeg kan publisere når jeg ikke får skrevet innlegg.

Bildet ble tatt forrige fredag i Botanisk Hage på tøyen. Flere bilder kommer...

-Aqsa♥

Klassebilde!!

Hallo!

Nå sitter jeg i norsktimen og er nødt til å skrive et grovnotat... Tidligere idag tok vi klassebilder, så vi slapp gym idag! :3 Pluss at vi fikk dobbelt så langt friminutt, ca. to timer. :) Da satt vi bare på Mac´ene våres og tok bilder på photo booth.

 

Det er meg og to venninner av meg, Eir og Martina.

Snakkes senere!

-dorsa♥

Godt humør!

Hallo, hallo!

Nå er jeg i godt humør, siden jeg har fått en Mac book pro!! Det er skole pc da, men jeg får beholde den hvis jeg fortsetter her på Manglerud VGS. Hvis dere ikke visste det, så går jeg på formgivings linjen på Manglerud. Jeg kjempe fornøyd med skolen og jeg har fått meg noen gode venner allerede! :)

Jeg har et par innlegg på vei, om turen min til Kreta. :) Nå sitter jeg og venter på foreldrene mine.

 

-dorsa♥

Skolestart

Hei hei... 

Tenkte bare å slenge inn et raskt innlegg før jeg går ut døra. I dag starter jeg klokken 12 så det er veldig deiling med tanken på at gyda startet 10 og dorsa 9 xD Nå er jeg klar og venter på frokost. Litt rart å spise igjen til vanlig tid etter Ramadan. 

  Фотоподборка (104 фото) ? PETAPETAWater and Paper Nail ArtBESTY.pl - 1519440

Da drar jeg igjen da :3

Heyo, Gyda her!

Da skal jeg ut og reise igjen, bare til hytta denne gangen da x3 bare for en uke da :)
Jeg vet jeg skulle ha lagt ut bilder, men pcen min kresja, selvfølgelig -.- så da kan jeg legge de ut når jeg kommer hjem igjen! Men siden dette blir et kjedelig innlegg, så får dere et bilde som jeg lo sykt mye av når jeg så det ;P- Rock on! <3

Next stop Crete!

Hallo! Nå sitter jeg i bilen på vei til gardermoen, hvor jeg skal ta flyet til Kreta. Flyet letter kl. 07.00 og lander kl. 12.00 i Kreta.Skal se om jeg for blogget fra Kreta, hvis ikke så er jeg tilbake om 2 uker!

-dorsa

Le France

Heyoo, Gyda her!

Ja, siden det ikke har vært så mye oppdateringer i det siste, kan jeg gjøre det ;)

Som dere sikkert vet, så er jeg i Frankrike i huset til besteforeldrene mine ^^ det er sykt varmt, så må ofte sitte i skyggen til litt senere på ettermiddagen da sola ikke er så varm. xP så her er noen bilder av det jeg har gjort så langt :D

Det var litt av det jeg hadde på mobilen av bilder. Håper dere syntes de var fine :3
Skal til både spania og portugal de neste fire ukene, så det kommer masse av bilder!

-Rock on! <3

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

17, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 16 fra Oslo. Vi blogger om hverdagen vår og ting vi liker. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Jul Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Shopping Skole Tegning Video

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits