@ the airport

Ja, da sitter jeg på flyplassen enda en gang! nå er jeg på vei tilbake til NYC. Sitter i Toronto - Canada, reiste først fra Ottawa - Canada hit også nå skal jeg snart videre til NYC og kjøre over broen til New Jersey :D Prøver å snakke med Dorsa, men alt hun bryr seg om er å sove -.-¨klokken er bare 18:55 her! 

Vel, føler at jeg bare ramser opp masse rart! Sååå da får jeg bare ... Legge inn et bilde av meg xD 

Skal snart på flyet. Snakkes når jeg er fremme i NYC, eller bare når jeg kommer hjem til Norge :D 

- Aqsa♥

Det er vel på tide

Har ikke blogget siden min første dag i USA, så jeg tenkte vel at det var på tide med et nytt innlegg. Også fordi vi tre (gyda, dorsa og meg) har sagt til hverandre at vi skal blogge, men glemt det helt selv også xD Gyda har jo vært ganske flink med å oppdatere hvor hun er osv. men nå er det min tur. 

Siden lørdag har jeg vært i Canada, siden jeg har en fetter som bor her nede med familien sin (kone & 2 barn) så da må vi jo besøke dem også nå som vi ikke var så langt unna. Vi tok fly fra NY til Buffalo, også måtte vi vente der i 3 timer (?). Vi bare satt nede å ventet, til vi kom på at vi heller kan sitte i cafeen. Tilslutt kom S.I.L (sister-in-law) og hentet oss. Vi kjørte rundt i Buffalo i mange timer takket være en J**** GPS som ikke ville hjelpe oss i det hele tatt!! Takk til den! Vi kom frem klokken 5 om morgenen, og sov i 4 timer før vi ble vekket igjen siden vi skulle skjekke ut av hotellet (Ved Niagara falls). Hadde det veldig gøy den dagen. Vi var i en Safari Park, bilder kommer senere, siden jeg ikke har fått tid til å laste dem opp enda! Neste dag pakket vi tingene våres igjen og satte kursen mot CN-tower. Må si jeg var redd. Og det er ikke no gøy det når alle du er med skal gjøre alt for å se reaksjonen din når du ser ned fra topp-etasjen -.-*

Har hatt det sykt gøy med familien de siste dagene, synd at vi reiser igjen på mandag (16.juli) ! Vi skal tilbake til NY, for vi har fortsatt noen ting som må kjøpes til folk (DORSA) og en liten shoppingrunde er jo greit det også :D Vi skal være der frem til 20.juli så reiser vi hjem igjen! Føler tiden har gått veldig fort og har ikke lyst til å reise hjem igjen i det hele tatt. Savner alle hjemme også! Så må nok tilbake, og forhåpentligvis planlegge en slik tur igjen engang :D 

Noen bilder jeg tok ved Exchange Place i New Jersey (utsikt til NYC): 

 //privat//

Blogger mer når jeg kommer hjem :D Blir sikkert et innlegg med alt jeg har kjøpt o.l. Vi får se ;)

-Aqsoosh♥

Spain!

Da er jeg endelig på plass i Spania! Litt kronglete tur da, fra Nice dro vi til Brussel, og så derfra til Malaga. Reiste i hele dag til et land som var rett ved siden av det jeg var i, i utgangspunktet xP
Så det var vel alt! Kan vise litt bilder og sånt etterhvert som jeg tar de. Har ingen for øyeblikket :3

Q: hvor er dere i ferien?

- Rock on! <3

N.Y.C

Hellu. Først vil jeg bare si at jeg har vært for lat når det gjelder bloggen, men dette skal fikses.

Akuratt nå sitter jeg i New Jersey, som bare er 5 min unna selve New York. Jeg kom hit igår (reiste med kusinen min) kveld, var syykt sliten etter 14 timers reise!! UFF! Glad det ikke er så lenge på hjemveien. 

Ellers i dag har vi vært ute en tur til en park som heter ¨Liberty Park¨. Det er ikke så langt unna Statue of liberty. Det var ganske fint der, og vi hadde utsikt over hele New York. Tokk mange bilder, men jeg har ikke fått tid til å laste dem opp enda! 

Etter det tok vi oss en tur til ett senter, og der kjøpte jeg sko. Syykt fine sko, og selve senteret er GIGA og utrolig fint! Også har jeg kjøpt meg en MacBook pro :D Jeg valgte å kjøpe en MacBook fordi jeg trengte en ny pc, og alle andre pcer koster like mye som en mac her i Usa så why not??

Nå skal jeg loke litt rundt på face og andre blogger osv, så skal jeg legge meg. Er sykt sliten fra igår og klokka her er halv ett nå! 

 Slenger bare inn et gammelt bilde jeg fant i Arkivet her på blogg.no

Natta ♥

- Aqsa 

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 15, snart 16! Vi blogger om det vi føler for å blogge om. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Tegning Video

Arkiv

September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits