22.11.2012

 Hei!

Nå er det lenge siden noen har blogget her... Nå er det på tide!

SÅÅ... Det skjer ikke så veldig mye spennende nå, men på skolen er det det vettu! Har bokmål/nynorsk tentamen i morgen, og engelsk på mandag, matte på tirsdag og kunstfag på torsdag (bare male en hel dag, digg :D). Jeg har shoppa mye og i det siste, mamma begynner å bli litt irritert, haha xD men jeg kan senere ta bilder av det og legge det ut, se om noen av dere vil kjøpe det selv ;P 

Jeg har også blitt avhengig av en gammel amerikansk comi-serie! Det går ut på at noen kjente skuespillere skal improvisere forskjellige scener, og de får ikke vite om noe på forhånd, og forslagene kommer fra publikum. De som er med fast er Drew Carey, Ryan Stiles og Colin Mochrie. Det er syykt morsomt, og jeg anbefaler det på det sterkeste å hvertfall ta en titt! ;P Videon jeg har lagt til er en med Ryan Stiles beste øyeblikk på showet. Enjoy!

 

 

 

Jeg blogger i morgen! Jeg skal prøve :)

- Rock on! Gyda ♥

My new favorite song

Elsker denne sangen! Jeg syns denne er bedre enn orginalen. Hva syns du? Jeg hørte faktisk sangen for første gang hos en britisk youtube blogger. Han heter Alfie, kanalen hans heter Pointlessblog.
 

♥ http://www.youtube.com/alfie

♥ http://www.youtube.com/pointlessblogtv

Han har to kanaler, sjekk ut begge og abboner på kanalene hans! :)

 

Nå driver jeg og Aqsa (mest Aqsa..) å lager oreo muffins. Mmmm

 

-dorsa

SUPERWOMAN

Superwoman som hun kaller seg på YouTube er en jente fra Canada med foreldre fra India. Hun heter Lily Singh, og jeg syntes hun er super morsom og har rett i de fleste tilfeller. Kanskje jeg kan sammenligne hverdagen min med videoene hennes mer enn andre siden jeg er fra Pakistan og hun fra India, altså vi går gjennom mye av det samme xD (hvis det gir mening) 

-Aqsa

Baby Annabelle

Hallo :)

Jeg så denne videoen til Janoskians isted, den er utrolig morsom! Anbefaler dere å se denne videoen og alle de andre videoene de har laget hittil. Kjeder du deg eller bare har lyst til å le? Trykk på play! :) 

 

 

 

Forresten Aqsa kommer hjem på lørdag! Gleder meg! Savner henne utrolig mye! ♥

Q. Hva syntes du om videoen?

-dorsa♥

Nothing to do on a FRIDAY!

-Aqsa ♥

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
lem0ndr0ps

lem0ndr0ps

16, Oslo

Hei, vi er tre jenter på 16 fra Oslo. Vi blogger om hverdagen vår og ting vi liker. Her vil dere finne masse forskjellig å lese, so stay tuned ;)


    Hei, vi er 3 jenter på 16, som blogger om alt som faller oss inn! Vi kommer fra storbyen Oslo. Stay tuned ;)

    + Legg meg til som venn

Kategorier

30 days Anbefalinger Artister Bilder Blogg Food Inspirasjon Jul Musikk Om oss Oppdateringer Outfits Random Reise Shopping Skole Tegning Video

Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012


hits